MUNKATÁRSAINK

dr. Boda Anikó

Ügyvéd

Email: info@bodaaniko.hu
Telefon: +36 20 431 6097

Szakterületek

Ingatlanjog, Családjog, Cégjog, Adatvédelem-GDPR

Szakmai leírás

Jogi tanulmányaimat az ELTE jogi karán végeztem.

Több, sikeres, jelentős beruházást megvalósító cégfelvásárlási ügyletben képviseltem-képviselem az eladói oldalt. Ezen befektetési ügyletek során mindkét fél számára optimális, komplex szindikátusi, üzletrész átruházási, befektetői szerződések kialakítására került sor.

Éveken keresztül képviseltem vagyonkezelő céget, melynek során nagy gyakorlatra és tapasztalatra tettem szert az ingatlanjog területén Több mint 20 év tapasztalattal rendelkezem a társasházi jog ban, rendszeres megbízóim között több mint 30 társasházat kezelő közös képviselői társaság található.

Évek óta dolgozom együtt egy nagy múltú színházzal,ahol napi munkám során jelentős tapasztalatra és gyakorlatra tettem szert a művészeti jogügyletek világban, az üzleti egyeztetések,szerzői jogok, érdekek összehangolása terén a közös, mindkét fél által elfogadható megállapodás létrejötte érdekében.

Ügyvédi tevékenységem további kiemelkedő területe az általam képviselt kis és középvállalkozások segítése a társasági jog minden területén, a folyamatosan változó jogi környezetben.

Beke Anna

Jogi asszisztens

Szakmai leírás

Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam és Jogtudományi karának joghallgatója. 2 éve dolgozik az irodában.

dr. Somos Géza

Ügyvéd

Email: info@bodaaniko.hu

Szakterületek

Adó- és vámjog

Szakmai leírás

Évtizedes tapasztalattal és kiemelkedő szaktudással rendelkezik az adó- és vámjog területén. Munkatársunkat 2016-ban a 100 legjobb ügyvéd közé választották.